Omdat het internet een “levend organisme” is en een website hiervan een onderdeel is, dient de inhoud regelmatig kritisch te worden bekeken en gecontroleerd te worden op juistheid en actualiteit. Dit om bezoekers te blijven trekken en aan uw website te ‘binden’. Wanneer u niet de tijd, voorziening en/of kennis heeft om uw website up to date te houden of aan te passen, kan SMMarketing dit verzorgen.

Onderhoud door SMMarketing.

Het betreft hier aanpassingen in de scripts van een website, lay-out, (aangeleverde) teksten of afbeeldingen aanpassen. Periodiek aanmelden van de website bij zoekmachine’s en relevante startpagina’s. Opzetten van een back-up van bijvoorbeeld uw SQL-database.

Wijzigen van functionaliteit en/of grafisch ontwerp.

Voldoet de website niet meer aan de verwachtingen qua functionaliteit (bijv. de navigatie) en/of de vormgeving dan kan besloten worden om de website te wijzigen. Voldoet de website in het geheel niet meer aan de verwachtingen dan is een nieuwe website een mogelijke optie. In beide gevallen wordt een nieuwe offerte opgemaakt.

Prijzen onderhoud.

Dit gebeurt op basis van een jaarlijks onderhoudscontract, gebaseerd op een aantal afgesproken uren. Onderhoud wordt uitgevoerd door SMMarketing.