Uw website? Onze zorg!

Uw website is onze zorg. Het kan zijn dat uw website is verouderd en niet mobielvriendelijk is, dit houd in dat uw website niet goed zichtbaar is op diverse mobiele apparaten. Veel voorkomend is dat de teksten van het scherm af vallen en niet goed leesbaar zijn waardoor klanten binnen enkele seconden van de pagina af klikken en een kijkje nemen bij de buren. Hierdoor verliest u wellicht potentiële klanten. Het is bekend dat minstens 65% van de internetgebruikers gebruik maakt van zijn of haar mobiele telefoon of tablet als zij iets opzoeken op het internet. Ook is het zo dat Google vanaf 21 april 2015 geen websites meer indexeert als deze niet mobielvriendelijk zijn. Hierdoor verliest u een complete indexering in Google en zal u website niet meer vindbaar zijn. Wij leveren u een gratis en vrijblijvende demo.

Veel bedrijven moeten hun inkomsten hebben uit klanten en leads van het internet. Juist daarom is het belangrijk dat u goed vindbaar bent op het internet. De webdesigners van Webdesign Vandaag staan te springen om uw website te restylen en in een compleet nieuw jasje te steken zodat u weer een aantal jaren verder kunt.

1) Overleg * Een prettige eerste kennismaking om al uw ideeën op een rijtje te zetten

2) Concept * Het omzetten van uw ideeën naar een ontwerp. Het ontwerp geeft een eerste indicatie van de uitstraling van de website.

3) Bouw * Na het verwerken van uw feedback wordt de website daadwerkelijk gebouwd met de functionaliteiten en vormgeving zoals eerder afgesproken.

4) Oplevering * De website wordt online geplaatst en uitgebreid getest.