Leads genereren is vandaag de dag één van de meest cruciale stappen in sales. Steeds vaker blijkt dat leads genereren de toekomst vormt van je organisatie en de grootste en belangrijkste strategische activiteit wordt waar aan gewerkt moet worden. Voordat u de gelegenheid krijgt om een nieuwe klant binnen te halen, zult u echter een eerste contact moeten leggen met uw nieuwe relatie. Veel ondernemers zitten hier flink mee in hun maag: wat is de beste manier om voldoende leads te genereren?

Lead genereren is een kunst. Het vinden van goede leads is belangrijk. De afgelopen jaren heeft SMMarketing voor diverse klanten succesvolle leadgeneratie concepten uitgevoerd.

Wilt u ook de juiste leads vinden? SMMarketing helpt u hier graag mee. U ontvangt leads die voor uw organisatie het meest interessant zijn zoals informatie aanvragers, geïnteresseerden in uw product of dienst en zelfs kopers. Vervolgens kunt u deze leads bereiken op het juiste moment via het juiste kanaal en met de juiste boodschap.

Standaard concepten

Voor het vinden van de leads met de hoogste kwaliteit, kunt u het gehele jaar op verschillende manieren deelnemen aan onze diverse collectieconcepten op het gebied van leadgeneratie. U ontvangt wekelijks leads die u op uw eigen manier kunt benaderen. Voor een overzicht van de geplande concepten kunt u contact met ons opnemen.

Op maat concepten

Heeft u meer behoefte aan een strategische partner op het gebied van leadgeneratie? Dan kunnen we onze expertise ook doorvertalen naar een voor u op maat gemaakt leadgeneratie concept. Hierbij wordt uw product of dienst op de door u gewenste manier onder de aandacht gebracht. Tussentijdse analyses bieden u de mogelijkheid het concept te optimaliseren. Scherpe evaluaties en rapportages achteraf geven u inzicht in de resultaten en kansen voor uw organisatie.